Hemma efter weekend i Stockholm

Jag är hemkommen efter en tjejhelg i Stockholm. En välbehövlig sådan. 4 dagar med bara fokus på mig själv. Och det har varit helt fantastiskt. Våren i Stockholm välkomnade mig, det kändes underbart att få äta lunch/middagar ute utan att behöva ta 45 servetter och nästan äta maten kall, att få strosa runt utan barnvagn, att få ta ett spontant glas bubbel klockan 17 bara för att jag kan och få sova tills jag själv vaknar. Helt ärligt så har jag i princip inte ägnat mina barn någon tanke alls. Och det var min plan. Den här helgen skulle endast vara för mig själv och mina intressen. Och jag lyckades med råge.
Jag har njutit varenda sekund, till och med på lördag morgon efter fredagens utgång som verkligen blev något vi inte gjort på ett par år, så njöt jag. Då för att jag fick tillåtelse att ligga kvar i sängen så länge jag ville, tystnaden som aldrig bröts och att jag fick duscha i min ensamhet så länge jag ville. Då var liksom huvudvärken värt det.
 
Jag måste bli bättre på det här. Att göra saker för mig själv. Jag är värd att göra det mer än EN gång per år. Vi har sagt nu- vi tjejer som åkte- att vi ska göra det här till ett stående inslag varje år, och det är jag med på!
Mer egentid till denna morsan!
 


Tack Stockholm! 
Jag blir lite mer kär i dig för varje gång jag besöker dig. Kanske blir det vi en dag? Du är ju förjäkla vacker alltså.  
 

Kommentera här: