Där fick hon klä av sig naken

Inatt innan jag vaknade av att jag hade försovit mig så drömde jag ( eller ja det blir väl nån gång på morgonkvisten jag drömde ) att jag var på en fest med Stoffe, en bög och en mörkhårig tjej väldigt lik Katie Holmes. Vi tre (Jag, Stoffe och bögen (( han har inget namn )) ) hade som uppgift att spränga uteplatsen där alla satt på olikfärgade handdukar och festade. Men det lilla kruxet var att tjejen fick inte bli skadad. Så därför "råkade" jag spilla chokladsås över hela henne så hon dessutom skar sig på hälarna i förskärckelsen som uppstod när hon fick den varma såsen på henne. Jag kom genast till undsättning och ledde henne in i huset för att hjälpa henne bli ren. Där fick hon klä av sig naken och hoppa ner i badet medans jag tvättade henne. Men man fick inte ta på hälarna där rivmärkena var utan bara på knäna och magen skulle chokladen bort.
Stoffe och bögen hade genomfört sprängningen i precis den sekunden jag "råkade" snubbla över tröskeln till badrummet och hostade på samma gång så tjejen inte hörde.
Så vi satt där i badrummet och jag tvättade henne och hon blev upphetsad utav det (!!! ) och då!...


.... Kom posten neddimpande i brevinkastet så tomas vaknade och väckte mig på köpet..

Han hade tydligen och drömt konstiga saker. Att jag gick omkring och hånglade med en jätteful kille på stan och var dessutom nöjd över det. Han var upprörd! Haha!"Det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

statlig begäran

statlig begäran bloggar jag istället för att gå ut och njuta av det fina vädret..... eftersom ingen ville vara med mig.... eftersom jag är ledig.... och alla andra jobbar...


Är det inte läskigt hur man kan glömma bort ibland hur ord stavas? I den här bloggen tex fick jag ett still och kunde inte komma på hur ordet OCH stavades. Läskigt... och skumt...


Slutbloggat!


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

radarstyrd

Man blir radarstyrd på jobbet när man jobbar för mycket . Och ändå har bara sommarens jobbande börjat, det kommer inte direkt bli så att jag tillbringar mindre tid på jobbet från och med nu.

Glott på t-shirtar till pojken idag till utlandsresan. Fanns bra med utbud, mycket gott att välja mellan. Solglajjer till mig var det värre med. Jag har ju hittat mina redan och dom blir det ju inte eftersom jag valde att få Lacoste skorna i tidig födelsedagspresent. Annars hade man ju inte sagt nej till ett par bruna Michael Kors! Nu känns HM:s andra hands sortering sååå B. Men det blir väl ett par sånna i slutändan i allafall. SUCK!

Inte mycket vettigt skrivet här inte...

Tänker på Maria vännen... P U S S till dig!


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"