bajs, kiss och blod i ansiktet

Det har varit en lång vecka. Dels på grund utav att jag har haft ont i munnen. Vet ej vad det beror på men mitt tandkött värker och är rött uppe på ena sidan. Så dagarna har känts extra långa då jag bara tänkt på smärtan mellan varje får. Det är även dels för att vi nu kommit till mitten av säsongen. Nu har vi gjort halvparten, så nu är det lika mycket kvar innan vi får åka härifrån. Och just nu känner jag att jag är trött på att få bajs, kiss och blod i ansiktet hela dagarna.

Men man måste vara positiv och det är nu kan man börja räkna ner på riktigt! Räkna ner till massa pengar in på kontot, inflyttning av hus innan året är slut, storshoppnig av möbler och Italien!

Såklart ler jag och håller ut!


Jo! Jag har ett annat problem också, eller problem och problem men något jag funderar på. Jag dricker inte speciellt mycket under mina arbetsdagar men däremot så kissar jag typ 6 gånger på en dag och tömmer en FULL blåsa varje gång! Vad producerar jag som så gärna vill komma ut så ofta? Detta har pågått i ca 5 dagar nu.

Om jag orkar ska jag ta mig en dush...

Det blev ingen fest för oss igår. Det blev som när vi var på Koh Phangan och vi hade fetaste festen dag före själva full moon så vi blev liggandes i sängen spelandes Yatzy när det var dags för den stora festen. Jag gissar att alla säsongare var på festen hos Neil igår medan vi försökte lista ut hur man gör för att ta sig ur soffan. Osociala som få dagen efter så kom det till en punkt när jag facebookade och spelade angry birds samtidigt och J kollade på en film och spelade ett armé-spel på datorn....

Vi börjar också tappa inspirationen på att laga mat eftersom vi inte har någon ugn och därmed endasts kan steka mat eller koka den. Sen att Norge är ett utav de sämsta landen i världen enligt mig på att ha bra mat hjälper ju inte direkt till heller. Idag äter vi pannkaka med bacon till brunch och till middag blir det stekt ciabatta med brie och soltorkade tomater och egengjorda klyftpotatis. I fredags fick jag däremod pröva något nytt! På engelska kallas det sweetbread och är en liten del av ett lamms hjärta. Ser ut som kycklingfilé fast mindre. Matt fixade en påse med detta på jobbet. Vad tyckte jag om det? Gillade INTE. Det var inget fel på smaken, men det var konsistensen som avskräckte mig. Det var snarlikt bläckfisk men ändå mört på nått vis, och det smakade lite som det luktar när man jobbar på jobbet. Men det är väl självklart något jag skulle äta i kris och det blev lite bättre när J kockat och mjölat och brödat in dom innan de stektes. Till det åt vi strips, så det blev typ som nuggets...

Söndag igen, ny arbetsvecka i morgon och dagen kommer förmodligen spenderas som gårdagen. Liggandes i soffan. Om jag orkar ska jag ta mig en dush...

nog med old-couple fasonerna

Nu får det vara nog med old-couple fasonerna på mig och J! I morse, en lördag, efter en lång, hård veckas arbete samt FEST igår så vaknade vi fint och vackert klockan halv sju i morse. Och har varit vaken sen dess. Det går inte att somna om!

Idag var det egentligen tänkt att den årliga säsongsfesten på jobbet skulle hållas men den har blivit inställd efter att för få fast anställda anmälde sig. Endast 25 av 120 fasta. Dock så är vi ju 130 festsugna säsongare som ville komma men det var tydligen inte bra nog... så vi tar saken i egna händer och hade fest igår hemma hos de engelska klipparna. Jag var den enda svensken där! Haha, men kul var det! Men dans och prat och naket och kebab innan sängen.... hur vi ska spendera den inställda fotbollscupen och personalfestdagen än vet vi inte, men det ryktas om att Neil ordnar upp festligheter hemma hos sig igen och han bor ju vid slakteriet så feelingen är ju där.

Vi får se om vi orkar ta våra slöa huvuden dit eller inte ikväll.
Nu ska jag rensa kylskåpet efter allt gott som går att stoppa i munnen!