Ser ni inte vad jag kan

Det går ju ont i jobbsökandet för mig hittills. Men jag jag kan ju iallafall ha många bollar i luften samtidigt, som alla skriver i sina CV:n eller i annonser för jobb. Ja! Ser ni inte vad jag kan, så många bollar jag har här, å samtidigt är dom också! Jobb jobb jobb! ( Å gott blev det också! Sicken lördagsmiddag! )
"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

ett möjligt kommande hot.

Igår firade vi in premiären av O´learys på riktigt. Vi var 9 tjejer och 2 killar som gjorde både bar och dansgolv nötta!
Sen blev det klassisk nattmat a la Donken innan jag på staplande, ömma fötter av klackarna staplade hem i lätt duggregn till sambon i sängen. Feej var bra och jag, Maria och Sara hade ett rörande ögonblick, vi skrattade alla åt Linda som tog för sig på scen, sjöng det högsta vi kunde för Werners födelsedag och förvarnade behörig för ett möjligt kommande hot. Kul kväll! The fall is here!

   

Ikväll blir det lugnt. Det blir dator, film, mina chips to die for och väntan på att sambon ska sluta jobba. Ses nästa lördag igen Olles!


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

A bargain!

Besökte Pingskyrkans loppis idag med päronen. Halva priset på allt i hela huset! Det var smockat med folk och svårt att ta sig fram, men där de saker jag var ute efter fanns så var det inte så knökat, så jag kunde i lugn och ro rota bland lite second hand väskor, skor och skärp!
Det här fick jag med mig hem!   Hela kalaset gick på 47,50:-
A bargain!

Hittade dessutom en Prada väska där bland allt rat som också finns på sånna här ställen. Den kostade 70 kronor och var en kuvertväska. Tyvärr så var det helt otroligt sjukt ful så den fick hänga kvar på spiken. Men mer Loppis och second hand för mig tack!

"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"