jag har åldersångestkomplex.

Ikväll började säsongspremiären av DH. Och för att göra det så kvinnligt som möjligt ( Lite som de ungas motsvarighet till när de äldre går på Ladies Night ) så bjöd jag in en av mina vänninor som jag kan ligga i soffan med och se på vad för skit som helst med. Jag bjöd mig själv på citron/lakrits glass och min vän på en kopp te ( då hon plågar sig själv med en diet ) där hon själv fick välja vilken av mina exotiska tesorter från svampbutiken hon ville ha. Tydligen så smakade den hon valde hö...MEN! Hon fick mitt sällskap och lite chick-Tv iallafall.

Nu till det som kommer att bli den första och största ålderskrisen i mitt hittills 24-åriga liv. Under en reklampaus undrar min vän om vi har något billigt kött den här veckan på mitt jobb. ( Hennes sug efter riktig mat börjar göra sig påmind och vad är väl inte godare än en stor, fet, blodig köttbit när man har varit nyttig? )
Okej, så jag ska svara på hennes fråga men måste fundera om vi har något den här veckan överhuudtaget. Så vad gör jag?! JO, jag tar av mig glasögonen med ena handen och liksom gnuggar mig över pannan och ansiktet med den andra. för att riktigt FUNDERA över om det finns något kött för Sara. Denna scen pågick i ca 2.5 sekunder men precis när jag gjort det så slog det mig. Så här gör inte människor under 40 år. Denna uppgivna, trötta gestikulation är ett tecken på ålderdom enligt mig. Jag börjar bli gammal. Snart dyker väl gråa hår upp vid tinningen också. Ta av sig glasögonen och gnugga sig i ansiktet med handflatan.... jisses.... jag har åldersångestkomplex.


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

tendenser till eksem


När jag kom hem från Stockholm så upptäckte Sandra att vårat kylskåp hade lagt ner. Det var 20 grader varmt där inne. Jävligt hett helt enkelt!

Idag fick vi ett nytt kylskåp. Ett sprillans ser det ut som, men som dock varken passar in höjdmässigt eller matchar med frysen. Det ger mig tendenser till eksem. Ett hål ovanför kylskåpet och en skitful frys brevid den snygga electroluxen. Snygg inuti var den ju också!

Nu vill jag ha en ny passande frys till! Hur förstör man en frys så den inte går att laga, men som inte lämnar efter sig några bevis på att man antingen har använt våld eller trixat med elen?

Klia klia!"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Urgulliga knyttet

Ett tag trodde jag inte jag skulle ta mig ut till flygplatsen på Frösön i fredags när det blev lite kaosartat med bensin, bilköer och ett spärrat kort när familjen Lundberg/Engström var så snälla att skjutsa ut mig... men jag kom med, med 10 minuter till godo. Och på tal om familjen. Här är deras lilla prinsessa Alva som under en lunch med mig, Sandra, Werner och mamma Madde tryggt tog sig en tupplur på mammas bröst. Urgulliga knyttet, 10 veckor gammal!
"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"