fördrinkar, rödvinsfonduer, renstek, vita och röda viner, läskande longdrinks och ljumma kaffedrinkar....

Hösten 2007 kommer inte alls se ut som någon annan höst tidigare gjort. På många plan. Den största omvandlingen för mig är att jag inte åker ner tillbaka till Gävle utan får uppleva en Östersundshöst igen, vilket var ett tag sen. Men det är den psykiska och emitionella omvandligen som är den mest påtagliga. I år har nämligen turen kommit till en del av mina tjejer att även dom pröva sina vingar i andra städer. Werner blir Muppsala-student och Sandra och Maria drar med "Stockholms-Malin" ner till just Stockholm för att bli erfarenheter rikare. Detta gör att halva den gamla ligan blir borta ett tag...... Vi "firade" detta med att ha en avslutningskväll bara för oss där vi unnade oss allt lyx ett tjejgäng vill ha. Vi åtta virvlade som heta ( och sjukt snygga ) stormvindar in på En Liten röd kl 18 där vi unnade oss fördrinkar, rödvinsfonduer, renstek, vita och röda viner, läskande longdrinks och ljumma kaffedrinkar.... susade sedan vidare för en pubrunda a la Östersund och avslutade skrattande med massor av dans på bästa våningen på O´learys och skålande i mer drinkar och alldeles för dyr skumpa. När krogarna stängt, när vi hade pratat klart om det år som gått och det år som komma skall så försvann vi åt varsitt håll för fortsatta egenheter. Sandra satte sig i en taxi och drog mot fjälltrakter ( vi ska inte prata notan på den för då får hon ångest men den landade på 1400 kronor.. hehe ), Maria försvann neråt Marité, Malin "tyskade" sig hem och jag och Flåsa åkte på efterfest vid Tennishallen innan vi med klackskorna knackandes i den tysta natten stapplade hem runt halv fem snåret och dråsade döda ner i varsin säng. Kvällen hade var fantastisk. Det var tårar, skratt, skrik och som vanligt med oss så råkar vi bara ut för saker vi dagen efter skrattar oss än mer trötta åt.

  

image363

  

image367

 


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

snyta mig i tröjan

Nu har jag börjat snyta mig i tröjan också. Jag ska bo i samma tröja i morgon och kanske nästa dag också. Svag är bara förnamnet. Orkeslös efter.

Kan man blanda ipren och Cocillana? Jag har ju lärt mig av mitt kära husdjur att pundare gärna suger i sig det övre lagret i en oskakad cocillana flaska för att få i sig da morfine. ( Ja nått sånt. Jag vet inte, sysslar inte med sådant självömkande-tycka-synd-om-sig-själv skit. Snacka om att inte älska och respektera sig själv ) Tabletter å pundarfasoner vet jag inte om det känns som jättebra kombo precis innan läggdax. Vaknar kanske aldrig upp mer....När man är sjuk får man titta på hur mycket friidrottsVM man vill. Och eftersom vi är sportintresserade här på
Fältjägarn så ska således detta ske i stor utsträckning resten av veckan. Till och med 10 000 meter.

Dagens roligaste friidrotts kommentar: Jenny Kallur om ryktena om de snabba banorna: "Ja, jag hörde att Mr Gay hade sagt....." Vilken nivå på min humor!


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

"Jävla kärringjävel som inte fattar någonting...

På tal om helvetet så kom det en berusad man in i lördags på förmiddagskvisten. Han la´ upp ett äppelskrutt på bandet och ville betala det.

Jag till berusad man:
Du kan inte äta upp äpplet innan du har betalat eftersom de kostar efter hur mkt de väg...

Berusad man i tårar:
Fattar du inte att jag har diabetes va? Du vet inte hur det är att ha diabetes du.. varpå han kastade äppelskruttet och 15 kronor i ansiktet på mig och stormar ut. Dryga minuten senare stormar han in igen och skriker att jag är en citat: "Jävla kärringjävel som inte fattar någonting... du kan dra åt helevte, jag hatar dig, du kommer aldrig komma till himlen och om jag inte hade haft diabetes hade jag önskat livet ur dig" Slutcitat:

Hur mycket diabetes och hur mycket alkohol var det som talade ur den munnen? Om jag inte hade haft diabetes.. hehehe...

Det var första gången jag blir kalla kärring av någon som är dubbelt så gammal som mig själv. + Att jag fick 15 kronor till spargrisen.

Han kom in senare på dagen igen och handlade. Han ställde sig i kassa 2 och köade tills han såg att jag hade bytt från kassa 1 till kassa 2. Då ställde han sig i kassa ett och handlade av Yvonne. Haha.


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"