lägga på ett glödhett kol!

När ska egentligen statistiken komma tillbaka? Det var ju en del av charmen, att ser hur många som intresserade sig för ens tråkiga vanliga svensson liv varje dag....

Det går framåt med uppsatsen! Fick svar från en skola idag som var mycket intresserade och kände sig speciella för att jag valt just dom som test skolan och tackade mig osv. Fasen va nice! Måste skynda med enkäterna nu och OH bilden sen är det bara att lägga på ett glödhett kol!

Och till helgen blir det Åland..... jag är sur för att jag endast fått 6 veckors jobb i sommar! Måtte det bli mer, annars blir jag en solbränd fattig student istället för mitt vanliga blekfeta men dock så rika leverne under sommarhalvåret..

"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Nu är jag din och ett år har gått

Kan man prata för mycket om sin käresta? Kanske.. så folk blir less och tycker att man är en smörbytta med högsta procenthalt kanske. Så folk tycker man är en toffel kanske... så folk är avundsjuka i smyg kanske.. jag skryter inte, men jag har den absolut bästa. Med tanke på vad som fanns där innan så kan jag inte vara lyckligare lottad. Nu på söndag är det ett år sedan Werner körde över Maddes fot i Bollnäs, då jag och Madde drack vin ur 1½ liters cola flaskor på väg hem till ösd och du ringde och sa att det såklart var du och jag. Att du sa det på riktigt. Jag blev paff, tjejerna skrek som bara tjejer kan och jag skämdes en skvätt men var otroligt lycklig och hjärtat bultade och leendet var brett de resterande 30 milen. Nu är jag din och ett år har gått och du säger att vi var tillsammans redan innan den dagen.. det säger du bara för att du insåg hur bra jag var nu fast du inte såg det då, för hade jag fått bestämma hade vi nog fått det officiellt redan i november...du var svår du. Men jag ville ju bara ha dig så jag väntade. Jag vill fortfarande bara ha dig och nu för tiden sitter jag mest nere i min studentlägenhet, fortfarande 40 mil ifrån dig och väntar på att få åka hem till dig då och då. Så jag får sova i din härliga säng och kittla dig på ryggen om du är snäll...


"Som om vi alltid älskat, sen min dagboks första blad"

Malou möter Carola

Malou möter Carola.... ja vad ska man säga. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ska man ta det hon säger som sant eller är det bara en massa lögner för att komma undan på ett billigt sätt? Är den människan verkligen sådär?
Jag hoppas iallafall att hon tar hem hela skiten den 20 maj så kvällspressen får ännu mer att skriva om. Sen väntar jag med förväntan på hur sonen Amadeus blir som tonåring och vuxen.
Slutpratat om det.

"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"