Lite bakifrån?

Nu för tiden är det väl inte så vanligt att män visslar åt en kvinna de tycker är attraherande?

Iallafall, idag när jag var på väg till doktorn så kör en arbetsbil bakom mig och precis innan den passerar så tutar de på mig, i vad jag tar som en komplimang. Jag vänder mig om och ser två smilande män.
I
Men det jag undrar nu är. Vad baserade de mitt utseende på när de inte kunde se mig? Var det alltså min baksida de uppskattade? Den blonda hästsvansen som svajade? Min gångstil?

Kan man se på någon bakifrån att det är en "snygg" person?

Söndagsritualen

Det hände igen! Det som även hände i fredags kväll. Jag somnade i soffan vid niotiden och när jag vaknade kvart över tio så storsov även J med vidöppen mun. Där har ni oss, helgparet number one! Ingen vits att umgås med oss om inte besöket är över lagom till normala människor beställer varmrätt.

Men detta gör ju oss också till ypperliga småbarnsföräldrar eftersom vi vaknar pigga och belåtna vid sju. J hade innan klockan slagit nio duschat och gjort sug klar och ville gå på affären men får hejda sig en smula då den inte öppnar förrän klockan tio.

Och fram tills dess ligger jag kvar i sängen medan morgonsolens strålar skiner in genom fönstret ( jag älskar vårt sovrumsfönster ) och njuter av det som blivit min söndagsritual, nämligen att klicka in på kanal5play på Ipaden och titta på det senaste avsnittet av Filip och Fredriks program: Får vi följa med. Jag ligger där i sängen och trivs när jag får se bilder och personer och natur från mitt fina Sverige. Efter det kollar jag på föregående veckas "halv åtta hos mig" som även är mitt favvoprogram här i England men här heter det "come dine with me".

Så åter till det fantastiska med Ipads, appar och tvprogram!