Merry Christmas!

Merry Christmas Sweden! Idag är det julafton här och jag ska för första gången äta engelskt julbord! Den feta kalkonen tar upp så mycket plats i kylen att inget annat får plats!

Annars idag så ska vi dona med köksplaneringen, var ju och mätte igår men måste tillbaka idag och mäta lite mer och efter det ska vi mäta om allt igen så det inte blir några missar.

Jag hoppas alla hemma hade en fin julafton och att när ni ikväll trängs på diverse dansgolv som riktiga hemvändare ska göra att ni tänker på mig lite! :)

Julbord!

Jag fick min svenska julmat till slut! Och jag lade ner mycket tid för att få till det. Gjorde min egen rödbetssallad. Hackade rödbetor med gräddfil, hackade rödlök och äpple och salt och peppar. Det blev gott!! Sen gjorde jag en röra på crème fraîche, röd sejrom, rödlök och dill som jag hade på mina ägghalvor. Sen blev det gravlax, hemmagjorda köttbullar, senapssill, julskinka på tunnbröd och kokt potatis! Det enda jag riktigt saknade var Prinskorvarna!

Nu är jag så mätt att jag nog äter nästa gång i Italien på tisdag....

God jul fina nära, kära och läsare!


Som ett barn på julafton!

Att öppna julklappar med J är som att öppna julklappar med ett barn! Det är papper och lådor och prylar överallt i sängen!

Men han blev glad iallafall och det är det viktigaste! Jag fick klappar av J:s mamma och syster också! En handväska, myssockar för mina frusna fötter, en tröja och ett litet fcuk-kit med plånbok, lipgloss och parfym!