Storasyster älskar dig!

Det här är inget inlägg som är intressant för någon objektiv läsare egentligen. Men det skiter jag i.
Jag vill bara visa upp min lillasyster. Hon är den bästa lillasystern som finns och jag saknar henne, därborta i IDIOT-Norge. Hon är den person som aldrig ger upp även fast hon tycker saker är svårt ibland. Hon kämpar och kämpar genom blod, svett och tårar. Och det är just det som jag är mest stolt över henne för. Hennes kämparglöd och vilja att lyckas. För mig är hon alltid glad, och skrattar mest hela tiden. Är alltid snäll med alla och vill alla väl, ser det goda i alla människor...

Är det något jag kan göra, så ställer jag upp syrran! Säg bara till! Du är värd något bättre.
Storasyster älskar dig! 
"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

16 års jävla slit

Det sägs att hoppet är det sista som... bla bla bla.. och att man aldrig ska ge upp. Men snart ger jag fasen upp hoppet. Igår fick jag den första. Min ansökan för ett jobb blev kom tillbaka på mailen med ett fett DENINED stämplat med rött över hela papperet. Jag deppade ihop inombords. Idag, som om skadan inte redan var nog skedd, så i min 9-nya-mail-inkorg idag så var två av dom mailen exakt likadana som ovan, med den enda skillnaden att den här gången rann den röda stämpelfärgen över hela jävla skärmen.

3 avslag på två dagar. Tur att man har gjort både ett silltorg och en rom/matjes torg idag på jobbet. Nått man kan. För tydligen är jag för inkompetent för att göra något annat, trots 16 års jävla slit i skolbänken.

SÅ, nu har jag slutat vara bitter. Kanske.


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

citys snyggaste också

Jag har slagit vad med mig själv att jag ska öka försäljningen i mejeri och delikatessen i årets jul. Så idag har jag gjort den första delen mot min julsuccé på Hemköp. Ett jultorg. Och citys snyggaste också om jag får säga det själv.
Så gott folk, kom nu och handla era julostar, dessertostar och julostkakor hos mig! Kan det bli mer inbjudande än så här!?


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"