the more the merrier

Min sambo och jag är sociala varelser, the more the merrier liksom.
Nog åt vi våra burgare på tu man hand alltid så som dejten var sagd, men redan innan beställningen kommit till kocken hade vi ringt in Peppen för att få sällskap och även Skalle var på tapeten ett tag. Det var ett mycket trevlig avbrott i vardagen och nya O´learys kan inte få nog credd för deras grymma lyft i att byta lokal. Suveränt!
Min Chicken cajun bruger var också fantastico, det enda som var lite surt var väl den oförtjänta vinsten Djurgården fick till mot MoDo. Men de behöver tydligen få spela på hemmaplan i tre matcher på 1½ vecka så de kan ligga bra med, med resten av lagen. Jag menar, när dom inte längre spelar på Globen utan får husera på Hovet på grund av publikbrist ska man väl kanske inte spela i högsta serien....


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

en truckerkeps a la old old style

Det tåls att sägas igen. Jag skäms ju sällan, eller i princip aldrig. Men igår på väg hem från jobbet fick en gubbe mig att känna mig bortkommen och det kan hända att jag skämdes en smula, i hans ställe...

Jag står utanför jobbet i min stora mössa och tjockaste fjällräven och vill att så lite kyla som möjligt ska nudda handen när jag ska ringa Tomas. Den försvinner med andra ord in i armen eller om man så vill långt upp i mössan. Tomas svarar och jag säger som sig bör "Hej".
I samma stund går en gubbe förbi helt själv i en alldeles för tunn jacka och en truckerkeps a la old old style. Han skiner upp och svarar mig med ett rungande "Hej, hej!" och går sen vidare.

Jag blir då så ställd och vilsen och bortkommen att jag inte får fram ett ljud och inte heller kommer ihåg vad det är Tomas precis har sagt. Jag stammar fram ett "va?" och förblir sen tyst i vad som känns som flera minuter, ENDAST för att jag inte vill såra denne man som blev så glad att någon okänd hälsade på honom en mörk vintereftermiddag i november. 


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Surrealistisk verklighet

Är jag pinsam som endast tittar på Roomservice idag för att Johnnie och Mattias ska inreda Alex Schulman och Katrins lägenhet? Endast för att jag vill höra Katrins röst för att höra hur den låter, för att se om hon är smart brud som spelar blåst eller om hon verkligen är helt off. Och för att Alex är hemligt sexig och för att det är fascinerande att se honom utanför en blogg och inte på en krog, och för att få se hur sveriges största bloggare bor. Surrealistisk verklighet på nått vis.

Att se ett helt program för två personer är med i max 15 min av 60. Vilken loser jag är.....patetiskt. Men ack så nyfiken och tusa så bänkad framför teven jag är!"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"