Jag bara är som jag är

Dåligt bloggande på Lindberg!

Borde man försöka göra något åt sin självins(v)ikt när man väger 7 kilo mer än när man var höggravid, när man för första gången sen tidiga 20-nånting aldrig har köpt byxor som varit för små ( det gjorde jag alltså idag, två par dessutom ) och när man använder superlim för att kunna använda sin favoritbh ett litet tag till?

Vad ska jag skylla på? Fött barn? Har inte tid att träna eftersom jag är gräsänka mest hela tiden? För att fredagsmys har ballat ur och letar sig in lite när som?

Äh köper ett gymkort när jag är klar med att trycka ut ungar, och efter att de har växt upp så man har tid. Och då är jag så pass gammal att livet går ut på att njuta och äta och dricka och mysa.

Slutpoäng. Jag är sjukt dålig på att träna, men har å andra sidan nästan aldrig bekymrat mig över min vikt. Jag bara är som jag är. Trots handtag på sidorna och den ständigt breda ryggen.

Nu sjunger Lisa Miskovsky på allsången. Hon har sjukt snygga ben. Det vet jag. Jag har suttit bredvid henne på ett flyg en gång. Vi kan byta. Ben mot lite extra att ta i runt magtrakten.

Familjeyra!

Äntligen kom han hem! Pappan i familjen och min älskade pojkvän.
Igår var vi alla tre nere och stråkade på det som var årets varmaste dag förr oss här i norr.
Vi gick på tivolit, spelade på chokladhjul, åt fantastisk mat med utsikt över Storsjön och vad är en festivaldag om man inte får med sug en heliumballong hem?! ( som senare bara försvann utan att någon märkte det. Tyvärr. )
På eftermiddagen köpte vi en pool till Travis som han invigde i kvällssolen och plaskade runt i.

Idag har vi fyllt på skafferi, frys och kyl och grillat på baksidan. Travis slog på stort och kompenserade gårdagens bajsning i mammas och pappas säng, med att sova till kl 08!
( ja för er som inte vet och som verkligen vill veta. Travis gjorde ner sig, sin pyjamas, sängramen, kuddarna och lakanet igår morse. Jag låg och tvångssov när det plötsligt blev tyst bakom mig i sängen. Vänder mig om då jag förstår att nått sorts hyss förekommer. Då slås jag av lukt som inte är av denna värld samt att barnet sitter och kladdar med händerna i det.... Och där slutar historien.. Och dagens blogg.

Damn you!

Hmm självklart ska vi inte till ortopeden med Travis öga. Damn you autocorrect!

Dock känns det som att jag borde uppsöka ortopeden med mitt knä. Har väldigt ont i det när det är böjt och jag ska sträcka ut igen. Idé någon?