Nyårslöftet

Han är så vackert mitt barn, och skänker mig så stor lycka och glädje. Allt från den något platta skallen där bak, till de goa vaderna, de stora händerna, de mest underbara ögon som fullkomligt strålar av glädje och lycka när han är glad och slutligen den allra sötaste tunga någon någonsin skådat på ett barn med det där lilla lilla jacket i där fram. Att denna lilla man med noll tålamod och ett hejdundrande humör inte skulle finnas hos mig är en tanke som inte är formbar i mitt huvud. Det går inte. Han var menad för mig. Och jag hittade pappan som gjorde att jag fick just det barn som är precis helt perfekt för mig. Han kan göra mig tokig när inget duger och han får mig att ligga sömnlös vissa nätter. Men ändå, varje morgon, när jag stoppar ner mitt röda huvud i hans säng och vi möter varandras blickar och vi båda ler ikapp värre än den andra, så har jag glömt gårdagen, gråtandet, gnälladet och min egna trötthet. Det är ingenting egentligen. Bara han är lycklig och mår bra, så mår jag bra.
 
Och det får bli mitt nyårslöfte för 2013. Att göra min sons liv så bra, tryggt, lekfullt och kärleksfullt som det bara går.
 
 
 

 

Hjärnsläpp

Alltså sålde jag smöret och gav bort pengarna eller? Hur dum får man vara?

Här är julkortet från oss till min syster med familj. Ok tänker ni. So what?

Jo för det finns nämligen ytterligare en familjemedlem i det hushållet. Och vi snackar inte katt, hund eller kakadua. Vi snackar min systerson Sebastian på 2,5 år!

Bra jävla liv! Blir extra julklappar till lillgubben min nästa år!

Bloggtorkans vindar

Det är väl helt legitimt med bloggtorka kring jul? Dagarna liksom går och det händer inte så mycket mer än att man försöker äta ur kylen. Föga intressant.

Travis hade en surdag igår. Inget dög åt lille mannen. Han blev dessutom rädd för Josef och började grina. Samma när vi facetimade med farmor och farfar igår. Då blev han också skiträdd och började storgråta. Undrar om han kommer bli en blygis och mammagris, om det här är sånna tendenser som påbörjats här...

Nyår då? Min högtid som jag under många år styrt upp något kul runt. I år är det annorlunda. Inga planer smidda. Ett första nyår som inte kommer "firas" in à la lellestyle...
Det blir nog en första januari 2013 ändå men jag har en liten förkärlek för just nyår. Ut med det gamla, in med det nya. Aldrig lova att börja träna eller sluta röka eller något sånt trams. 2013 kommer nog bjuda på hur mycket som helst i mitt liv ändå om jag inte misstar mig!