det kan gå precis hur som helst..

Har tänkt en del på Frida idag.... hon som med blandad ångest, rädsla, motivation och massor med känslor och mål att vela uppnå flyttade ur sin älskade lägenhet idag... för att börja ett nytt liv som student i Umeå....
Börja ett nytt liv som student..... ny bostad, ny stad, ny livsstil, nya värderingar... tänk att det är snart 3 år sen jag stod inför detta (öde?) och kände mig både vilsen, osäker, målmedveten och exalterad på en och samma gång.
Nu står jag här, med en termin kvar.... och samma känslor har dykt upp inom mig som de gjorde den dagen jag fick hem brevet där det stod att jag var antagen..
Vad ska jag göra nu? Hur kommer mitt liv förändras, ska jag inte vara student längre? Vart ska jag få tag på jobb? Jag ska bli sambo! Jag behöver inte resa! Men kvällar och helger med fester där nere som faktiskt är mitt hem med nyfunna vänner då? Vad händer med allt det? Kommer vi aldrig ses igen? Jag behöver inte lägga ofantliga summor pengar på studentlitt längre! Mitt distansförhållande kan ta sig i röven! En sån billig lägenhet som jag har där nere kommer jag aldrig få tag på igen..

Många tankar snurrar, jag har bestämt mig att ta det som det kommer, för jag kan inte bestämma mig för vad som är bäst. Allt verkar bäst på olika sätt....
Och år 2007 kommer med all säkerhet vara en förändringens år för mig.... jag har ingen aning om hur den kommer sluta.. det kan gå precis hur som helst.."det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

dagens i-landsproblem om något!

Så lite batteri som jag har i mobilen nu har jag aldrig haft i just den här modellen förut.... batterisymbolen är alldeles vit!

Det mina damer och herrar är dagens i-landsproblem om något!

Hann inte ens ta av mig mössan innan jag matade min kära w800i med lite eeeeel.


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

hur ska nu år 2007 te sig?

Nyår vill vara så som det har varit de senaste åren för mig. Fest i tre dagar, inte i två som det blir i år. Det tydligaste tecknet på det är det som hände mig nyss.
Två grabbar kommer ut genom porten, tänder en cigg, dricker på en öl, en av dom springer runt soprummet och kissar.... den okissade börjar snacka med mig ( antagligen för att det är mer genant att inte göra det nu när jag ändå var där och för att det är lättare att snacka med en helt främmande tjej när man är onykter )
Den andre kille kommer tillbaka och frågar vilken kod det är in. Jag berättar men påpekar också att klockan är efter nio och man måste ha nyckeln för att ta sig in. Självklart öppnar jag åt dom och dom tackar mig för att dom "fann mig" här utanför så lägligt.
Sen bjuder dom med mig på fest.... och kanske om mina öron inte misstar mig eller frös sönder av den ofantliga kylan som dragit in såhär runt årets sista dagar ( -4 )... så också att kolla på porrfilm...som sagt jag vet inte riktigt vad mina öron hörde ( eller ville höra?! )
Jag tackade artigt nej med motiveringen att jag skulle upp tidigt och åka till Vemdalen.. ( tidigt?! funderar på att ställa klockan 10, och bilen går kvart i ett från Fält.j 22. )

Som sagt, nyår vill hålla sina traditioner gentemot mig.... fest i dagarna tre... och jag trotsade dennes lag... hur ska nu år 2007 te sig?


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"