otroligt vilken precision

Det är otroligt vilken precision borrarna har varje morgon. Det är inte ett ljud före kl 07. Inte ett knyst. Sen klockan 07.00 exakt går mitt alarm och MAX tre sekunder senare hör man första hammartaget. Och som vanligt sjugo över sju ( eller 07.18 ) så börjar själva borrningen. Tur att jag ska iväg idag till skolan tidigt och slipper höra på det!


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Du har lätt att bli anställd.

Gjorde personlighetstestet från Virtanen via Sigge eller tvärtom, vet inte riktigt. Skulle kolla vilken kändis jag var. Här är resultatet: Du är Charlotte Permell. Trodde först nissarna måste stavat fel. Det måste ju ska stå Charlotte Perelli. Men icke. Googlade Permelldamen och fick veta att det är programledaren för SVT:s Mitt i Naturen. Say what?!

Jag har tydligen trygghetsfaktor 43% och:

Du är trygg i mitten, men du drar lite åt det mer okonventionella hållet. En balanserad livsföring med inslag av individualism och spänning. Du vill absolut ha nya upplevelser, men bara på därtill avsatt tid. Du har lätt att bli anställd. Lämpliga yrken: Sommelier, Inredare, Arbeta till sjöss.

Jag hajjar fortfarande inte. Det där stämmer ju inte alls på mig! Det enda jag kan acceptera är Lätt att bli anställd. Haha ge mig mitt drömjobb nu så får jag det! Annars tänker jag bara ta detta test som ännu ett exempel på att alla människor är lättlurade och bekräftssökande utav alla de slag!"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Går upp i limningen snart

Aaaaaarghhhh. Bara en massa plugg hela dagarna! Går upp i limningen snart av rastlöshet. Gillar kursen, men skulle kanske vela ha lite mer liv än att sitta framför en dator eller läsa massa kreativa böcker om skrivandet. I morgon blir en roligare dag. Då väntar först en piss-lektion förstås, men sen en överraskning åt mig på stan! Och på kvällen Elitseriehockey i nya Läkerol Arena. Få njuta av när MoDo trycker upp Blyynäs på läktarna.
Fick en rabattgrej från H&M idag också. 20% på valfri överdel. Den kanske man skulle ta och utnyttja när man ändå är i krokarna i morgon så att säga..


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"