en nyårspresent av G!

Idag fick jag en nyårspresent av G!
Jag undrar om det är ett litet skoj från hans sida för att han ska se om jag vet vilken blomman är eller om han inte kan for real. ( Vilket han borde kunna för det har ju vi pratat om förut ju!)
Jag tackade iallfall så mycket och G gick leende iväg igen....Samma rosa papper... lika prydligt ihopvikt...


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Jul definierat:

Jul definierat:

1. Det här är jul med söt hund som gillar att bita på luvan men inte ha den på huvudet.


   


2. Det här är jul med en söt liten rackarunge som tycker att det senaste är att ha Chiquitamärken i ansiktet och ta tempen på sig själv...


  3. Det här är jul som det ska vara när man tittar ut...


  
"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

en gul fjällbrynt cykel

Jag avslutade julen som man ska göra. I en mysig stuga uppe i Åkersjön. Med god mat och dryck. Skoteråkning, rosiga kinder, tjocksockar, långfillingar och goa ungar. Korv med bröd, osminkat ansikte, kall luft och somna i soffan.

Nu laddar jag om med två dagars jobb och sen tar jag på mig den lilla svarta och gör Ålands hav osäkert under nyårsafton och dagarna två med en stor del av mina vänner. Fnular på ett nyårslöfte jag glömmer bort innan taxfreen har öppnat på torsdag morgon....

Förresten, är det någon som har sett någon som inte är mig eller Tomas hoja runt på en gul fjällbrynt cykel?
Min kära personalfestvinst blev nämligen stulen utanför telia i fredags ( förmodligen natt ). Vore skoj att få tillbaka den. Speciellt eftersom det bara finns två av just en här cykeln i Östersund.... håll gärna ett öga eller två öppna!


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"