Avslutat kapitel?

Vi badade idag på morgonen. Jag börjar få kläm på att göra det själv nu med baljan och hålla i honom i vattnet och samtidigt tvätta honom.

Iallafall så har Travis gått från att hata att bada till att älska att bada. Idag under badstunden så tok-skrattade ( log ) hela tiden! Åh vad jag önskar jag hade haft en tredje hand så jag kunde tagit en bild på snyggningen!

Jag undrar om gårdagen blev någon sorts vändpunkt för honom. Om dropparna har gett full effekt? Gårdagens nöjda bebis är fortfarande en nöjd bebis idag. Han sov i 5 timmar i sträck inatt. Vaknade för mat kl 03 och sen nästa gång klockan 06. Sen dess har vi gullat, han har sovit efter varje matning och bara gråtit när något är fel och inte för att han har haft ont. Det känns som jag har fått en "normal" bebis. ( frisk är väl mer rätt ord ) Det är fortfarande lite ont att släppa vind men det är allt. Jag kommer ändå fortsätta med dropparna nån månad till för att bara säker och så har han blivit större då.

Förhoppningsvis blir det inga mer "sjuk"-inlägg nu på ett lååångt tag. Helst inte förrän han börjar på dagis och får äckel baciller.

Festligheter!

The Travmeister väger numera 4kg och 80g! ( viktigt med grammen vettni )

Och mamman tyckte efter detta framsteg och lite funderande under veckan att Mr T är stor nog att sova över hos kompisar för första gången. Eller ja. Farmor och farfar då. Och skall därmed besöka stadens uteliv nattetid för första gången sen i november.

Det kommer ta hela dan att göra mig klar! Jag ju helt tappat touchen. Raka ben vore kanske på sin plats? Damma av nått tajt nummer att klämma över storlökarna. Smink! Hår! Klackar?!
( du måste sova hela dan idag min son tyvärr )

Och med tanke på att jag blir halvt blind av den stora gula på himlen så luktar det ölträdgård à la England style Big time ikväll.

Sänd era tankar och böner till mig inför i morgon kl 07 när jag öppnar mina två blå och ser om jag lever.

( dagen till ära får grabben ha på sig swe-kläder när han ska va hos farmor och farfar. Haha! )

Saker jag inte visste

Saker jag inte tänkte på att bebisar behöver innan jag fick barn:

1. Filtar. ( hade inte köpt en enda, ungen har väl kläder på kroppen liksom? )
Filtar är numera min bästa vän i alla möjliga kombinationer. I soffan, i babysittern, i hans korg, i vagnen, som solskydd, på vår våg när vi vill väga honom själv så han inte halkar av...

Saker jag inte tänkte på att mammor behöver när de fått barn:

1. Stark rygg. Har man en krabba som jag fick istället för ett människobarn så krävs en stark rygg eftersom att sitta ner oftast inte duger utan mamman ska stå upp så mycket som möjligt så krabban i fråga kan ligga i en så obekväm ställning som möjligt, typ upp och ner.