Var går gränsen?

Ser ni dom där tomma petflaskorna som ligger utspridda borta vid grannens främre trädgård och entre?
Det är VÅRA petflaskor som under natten har blåst ut ur påsen, och sopgubbarna plockar INTE upp skräp som inte ligger i sina respektiva soppåsar.
 
Det här ger mig eksem. Vad ska jag göra? Ska jag gå ut i regnet och vinden och plocka upp dom eller ska jag låta dom vara? De har liksom passerat utanför vår tomtgräns och är så himla mycket inne på grannens tomt så det blir lite obekvämt att gå dit och plocka upp det.
 
Men å andra sidan så är det det värsta jag vet när folk kastar skräp på gatan och i naturen och speciellt större föremål som just pet-flaskor. Och nu är det ju så att den där nedskräpningen är i grunden vårt fel ( eller orkanvindarna )
 
Det här gnager mig nu.
 
 
 

En klassisk parkbänk

Idag när det varit fint väder och jag och Mo har rensat ogräs och städat upp i en tredjedel av trädgården så blev jag så himla sugen på att köpa en klassisk parkbänk och ha mot väggen ute på vår stenbelagda yta. Och brevid den bara ha en stor klängande rosenbuske i en kruka. Det skulle se fint ut då det är kvällssol mot just den väggen utanför köksfönstret...
 
Den här från Ebay föll mig i smaken och kostar bara 250 kr och med fri leverans! Klicka hem?
 

Skyller på mobilappen...

Jag ska blogga här också, men blogg.se appen ligger fortfarande nere så att lägga upp bilder från Dagens photochallenge blir så mycket mer komplicerat, så jag håller ut ett tag till!

Dagens roligaste var att skattepengarna från Norge kom idag! Och att det var ungefär dubbelt så mycket som jag hade förväntat mig! Dom pengarna går rätt ner i "tågluffa-hem-till-Sverige-till-jul fonden! Woop woop!

( Fan att man missar Norge-jobb i år! GUTTED! )