det är ju ett annat riktnummer....

Okej, here goes!
Blev upphämtad på förbjuden parkeringsplats direkt efter jobbet. Solen strålade och batterierna var på overload när vi svängde ut och mot härliga Härjedalen. I Brunflo flög första kapsylen precis så som reglerna säger och när lexusen svängt höger i rondellen så knäpptes det obligatoriska första kortet på chaffören! Humor, humor. haha.

image617

Väl framme satt resten av stugan som redan hade avverkat en dag bland dansande par och överflödig alkohol och solade. Vi sällade oss genast och festen kunde börja.... och som den pågick sen. 
   

image623

Stugans läckerbitar...och vild afterski.
   


Eftersom det här gänget har den ultimata humorn...

   


Och med för litet intag av föda, för mkt intag av chips och drinkar, nästan ett blåöga, för mycket nikotin, med hes röst, lätt illamående men med ännu fler minnen och skratt av ännu ett Vemdalen lämnade vi fjället för den här säsongen. Höstens utklädningstema är redan bokat, det är bara stugan som fattas. För tillbaka ska vi. Som vanligt. Stugfester är ju det roligaste som finns!

By the way. Details? Ha, skulle inte tro det. Det som händer i Vemdalen stannar i Vemdalen, det är ju ett annat riktnummer....

"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Piskan ger mig blödande sår

Jag är tillbaka i Jämtland. Efter en helg i härliga Härjedalen så piskar måsten mig på ryggen. Jag är öm, trött, uttorkad, lätt illamående, kraftlös och helt utpumpad, men med ett leende på läpparna. Helgen var sjukt rolig. Bilder och berättelser kommer senare. Piskan ger mig blödande sår... så åter till skolböcker, tangentbord och i morgon en tidig arbetsdag.

Skål!.. nä just det. Det var ju över nu.


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

ett helt annat liv

Minnesbild ( det var länge sen! )
2003-03-15 ... var iallafall bilden upplagd på nätet för första gången...


image615


Det här känns som ett helt annat liv. Som 10 år sedan och inte 5. Det är när jag ser bilder som den här som jag känner hur jäkla snabbt tiden går och hur mycket som kan och faktiskt förändras.

Bilden föreställer mig själv där nere i hörnet tillsammans med Lars ( mitt x, han med vit tröja och röd bandana ) och hans breakdancegrupp. Dom är lejade att uppträda på krogen Kajplats 1 i Sundsvall. Vi fick sitta backstage och blev bjudna på alkohol. Jag minns jag kände mig speciell och häftig, och det var en av de roligaste kvällarna jag haft, dels med tanke på att jag inte fyllt krogålder men ändå blev VIP och dels för att festa i en annan stad är ofta mycket roligare...
Idag har jag ingen eller nästan ingen kontakt med någon av dessa grabbar längre, vilket är lite synd. De var fina killar.. Det är tur man har minnen!


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"