Utan mördandet, men gärna med en ung Brad i baksätet

Spenderat helgen på farmen med familjen. Det är ju ändå mors dag och det tillhörande klassiska elitloppet! Idag körde jag även bil för första gången helt själv, utan att någon annan satt i bilen! Och det gick suveränt bra. Det var ganska rofyllt att sitta där bakom ratten och lyssna på radion och köra vägen in till Lit och hämta feta syster yster
( hon borde typ ha kläckt igår, så tjock är hon nu, och magen är sten-jävla-hård )
Annars fördriver jag tiden här ute på landet tillsammans med lillebror på google maps och kollar vägar, städer, platser från Vancouver ner till sunny Los Angeles, med ett stop i VIVA LAS VEGAS!. Den roadtrip jag vill göra nästa år. Såg dessutom att inte alltför långt från Vancouver ligger Forks och Port Angeles. Det känns som ett måste-stopp för mig och Maria. Twilight for fuck sake!
Thelma and Louise all over again kind of feeling, det är den jag ser framför mig. Utan mördandet, men gärna med en ung Brad i baksätet. Kan vi lösa det här lite snabbt, tack?!
NU finalen i Elitloppet! Heja "Nu Pagadi" och såklart Åke och Torvald Palema!
"du kan inte vinna jämt, nån gång måste du förlora igen"

De planterar en bomb inne på toaletten...

Utdrag ur min privata resedagbok 17/3-18/5 2010
Del 4

18/3 Någonstans i luften mellan Sverige och Istanbul
"Jag är uppe i luften. Nu finns det ingen återvändo. Planet känns litet ( såklart, jag kommer bli positiv först när jag landat i Phuket ), jag fick inte sitta i gången som det stod på min biljett, för två män av utländsk härkomst och som luktar illa sa att det var deras plats och inte min. Så nu sitter jag inklämd vid fönstret. Själv. Vi fick 3-rätters till flygplansmiddag, jag nekade. Rädsla övervinner hunger alla dagar i veckan. Dessutom är jag nojjig. De två männen brevid mig + en framför har alla tre försvunnit från sina platser och har varit borta i typ 30 minuter. Varför? Negativa Lelle spekulerar. De planterar en bomb inne på toaletten...

Mina flygplanshörlurar har gått sönder också så filmen som visas har inget ljud. Det är 2 timmar till landning i Istanbul."

Och inte får man röka längre heller..."

Ur min privata resedagbok 17/3-18/5 2010
Inlägg 3

18/3 Kl 17.25 Avgångstid Istanbul

"Nu har jag lämnat Karin och stegat in på utrikes med vetskapen om att planet är försenat minst en timme. Varför? Jag hörde allt som i en dimma, något om få plan till Istanbul, preparering och reparering av landningsbanan och kastvindar. Fattar ingenting. Och nu är jag själv. Själv i hela vida världen. Själv vid gaten med turkar som ska åka hem till sina familjer. Det är grått, disigt, rått väder utanför. Jag är nästan lika nervös som jag var inför min första uppkörning fast tre gånger så rädd- Varför gör jag det här? Det här klarar väl inte jag? Kastvindar! Det låter farligt. Små plan! Det låter farligt! Preparering av bana! Det låter farligt! Jag vill inte ha farligheter, jag vill ha trygghet och säkerhet.


Just nu vill jag bara följa med Karin med trygga Arlanda express...


Och inte får man röka längre heller..."