Jag var inte en sur 23-årig kärring

Ikväll har jag återupplevt min ungdom en smula. Det högg lite i hjärtat och den äldre delen av mig som är idag blev lite irriterad och ville gå ut genom entredörrarna och skrika åt dom att vara tysta och sedan ge en kvarts upplysning om att ni är inte bäst, och ni är inte "fy fan så bra". Det kommer så mycket svårare hinder efter denna tid är över. Skolan -om ni nu ska läsa vidare- kommer vara så myket hårdare och svårare ( och roligare ). Som det känns nu skulle jag kunna läsa en gymnasietermin på en månad och jobba samtidigt. Den andra delen av mig ville tillbaka lite. Så jag kunde få känna den känslan igen att jag för tusan i helvete är bättre än alla andra som går på gatorna, och jag har all rätt i världen att få skrika hur högt jag vill och vara hur full och odräglig jag vill på stan endast för att jag har alldeles snart klarat av tre år på gymnasiet.....

Jag var inte en sur 23-årig kärring, jag sansade mig och mindes istället. Och log lite.... "För vi har tagit studenteeeeen, fy fan va vi e bra!"  Idag är det 100-dagars på O´learys....


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

sockerstimulation till illamående

Nu har det som gör mig lite stressad och pressat satt igång igen. Nu under hela våren ska jag få ihop att plugga heltid, jobba heltid, vara flickvän på heltid, lika väl vän på heltid och underhålla lägenheten och mig själv. Jag vet att det går men det kommer bli tufft emellanåt. Just nu tvättar jag 3 ton med kläder samtidigt som jag gör lite research till en uppgift som går ut på att skriva en text som säljer märket Marlboro och sen ska jag jobba 7 timmar....pust.

Igår var svärföräldrar och annat på böjelsen svär här och firade Tomas födelsedag sent. Det blev den stora rundturen i läggan och sockerstimulation till illamående. Linn ( 5-årig systerdotter till Tomas ) spöade nästan mitt rekord i Wiibowling när hon med sin sköna stil satte bl.a 4 strikes i rad.

Uppdat på jobbfronten så kan det sägas att jag hade en jävla skitdag på jobbet igår.


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

"H*n är på väg. Nästa vecka.

Efter att ha gått igenom dagens måste-sidor på internet ett flertal gånger igår så klickade jag in på lite mer vecko-måste-sidor och gjorde en chockerande upptäckt!

I morse skickade jag ett sms utan vare sig förväntningar eller hopp om svar eftersom Internet mycket väl kan ljuga.
Klockan 06.24 kom den. Leveransrapporten och jag flög flera meter upp i luften av bara det lilla klicket och kände mig som ett barn på julafton i väntan på tomten. En halvtimme senare kom svaret.... Innan jag öppnade meddelandet så tittade jag länge på bilden av dig och tänkte mest att det händer alldeles för sällan att jag får sms av dig och att det vill jag ändra på, men att det inte går med dig för du är så envis och spontan... sen log jag och öppnade messet.

"H*n är på väg. Nästa vecka. Vi har telefonen på företaget tills **** kommer hem. Sen är det som vanligt ett tag igen. Kram ****** "

Jag längtar så jag dör. Nästan så jag är nykär.


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"