Kyckling aka JärpFaijitas

Jag har inget intressant att skriva om. Mer än att jackan fortfarande är till belåtenhet trots att jag fryser lillsnoken av mig i blåsten.

Jo, jag kan säga att middagen inte blev som den skulle. Kycklingen kan aldrig ha varít kyckling. Det smakade, luktade och såg ut som järpar formade som minikycklingvingar.
Kyckling aka JärpFaijitas med ris och grönt. Mätt. Ja.

Nu är det bajen på TV. Och sen är det säsongsavslutning på DH, extra långt avsnitt. Och det får jag INTE njuta av med något gott.... för det är ju tisdag...


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

tillökning i familjen

Jaha! Då får vi tillökning i familjen från v.4 och en tid framåt. Sandra fick sin praktikplats lätt som en plätt och ska nu få ta del av det sköna ungkvinns livet i slummen. Baka kakor på dagarna och snacka skit på kvällarna. Laga goda middagar och göra Gävle osäkert om helgerna. Känns som det kommer bli en mysig början på nästa år.
Det är bra det så det blir vår nångång!

Har invigt jackan min igår. Den var precis så bra som jag trodde. Frös på alla ställen där jackan inte täckte.... Nu behövs bara ett par långkallingar och ett par raggsockar på händerna.

Vintern är här!


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Konstig magvärk

Ingen bra dag idag. Konstig magvärk och huvudet vill inte riktigt sitta på sin rätta plats. Det är väl straffet det för att man klädde sig lite lätt och svirade ute på stan nattetid i två dar. Nån flunsa som kanske håller på att komma.

Drar till Ösd idag pga lektionsbrist och för att smaka på vintern och hitta den undersköna inspirationen jag får på tåg till mina slutdikter i momentet. Och så är det för jobb också. Hoppas på att få knäcka lite nu när det brunnit på jobbet.

Nu åter till packningen. Hur ska jag packa lätt, på rätt sätt?


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"