Cupcakes for all!

Det blev cupcakes ändå! Vi trotsade vädret och gick för att handla upp oss på cupcakes-atteraljer.

Väl hemma gick vi all in med våra konstnärliga sidor och pyntade våra cupcakes med strawberry icing tills hela köket såg ut som en bakstuga!

Vi provsmakar efter middagen!

Vårstormar!

Det måste vara det absolut sämsta vårvädret på evigheter här hos oss i Leicester idag. Det är storm, 5 grader varmt och spöregn. Det är så grått och rått det kan bli ute.

Och jag som ville baka cupcakes! Men jag vägrar gå så mycket som ett steg utanför dörren! Min fina blomma utanför dörren har väl både blåst omkull och dränkts vid det här laget och Jays utomhus-chilis med.

Men våra inomhusodlingar verkar trivas och må bra!
Jays i miniväxthuset med tomater, chilis och paprika och mina kryddor i småburkarna med gräslök, mynta och dill. ( ja jag vet inte vad jag gjort för fel med muntan men död verkar vara det rätta ordet för mittenburken, tror jag övervattnade i början av misstag )

Hur ska vi spendera dagen? Förmodligen med att tvätta och mellan maskinerna äta samtidigt som jag ska städa badrummet och sen äta igen och igen.

Pill pill!

Finns det något skönare än att pilla på saker?! Här är mina topp 5 av Världens skönaste pill!

Pilla bort sårskorpor
Pilla på den lilla flärpen som blir när man har nageltrång
Pilla bort sockludd mellan tårna
Pilla på någon annans sårskorpor!

Och min personliga favorit: pilla på ögonbrynen ( och det är den ovanan som gör att alla som fixar mina bryn på salong har det lite besvärligt ibland då håren har en tendens att ligga åt motsatt håll för allt mitt pillande )

Vad har ni för favvopill?