mitt uppe i jobbhelgen

Är mitt uppe i jobbhelgen, har lämnat projekt: Få Tomas att bli av med sin fejkade allergi genom att städa lägenheten fri från damm innan jobbet börjar", för ett kort och egentligen ointressant blogginlägg.

 Vi mös in Tomas lediga helg och min fulla jobbhelg genom att dipp, chips och filmtittande igår. Sen så vände vi på steken vid sängdax och bytte plats i sängen! Det var roligt och lite ovant att sova på den andres sida. Roligare än så blir inte den här skrämmande helgen är jag rädd. ( Moahahaha ordhumor )

"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är

Kör rakat på ballen å långt på skallen!

Efter att ha fått en rejäl avhyvling av AU-utbildaren på jobbet ( citat: Ursäkta, men jag bryr mig inte ett skit om hur det är där du jobbar och hur det funkar där. Slutcitat ) så drog jag till farmen på sen födelsedagsmiddag för min halvsyster. Hela ligan var där. Päronen, Mys ( och hans kompis på magen ), Kick å Vig, cammen å jag.

Det blev god mat och sen så har vi-den multimediala familjen roat oss med saker vi gillar. Mamma lirar lite guitar hero och vänder burgare i Cafe World på fejjan. Jag facebookar och styr upp hur gänget ska fira nyår och så har vi en diskussion om smågodis och bror åkte tillbaka på ett LAN i Häggenås.

Dagens citat som gjorde att mamma fick ett hysteriskt skrattanfall:
-Ska jag ha hår eller rakat?
-Oj vilken inbjudande kommentar! Gör som mig. Kör rakat på ballen å långt på skallen!
/Mårten Lagergren

Se upp i alla körfält i morgon! Då tar Lellelii sin första körlektion!


"Det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

21 avsnitt

Uppdatering...

Jag har fortfarande inte borstat tänderna. Inte tagit på mig varken strumpor eller BH. Jobbet har ringt. Och jag har sett 21 avsnitt av How i met your mother. Även de avsnitt jag redan har sett, bara för helhetens skull.


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"Uppdatering 2
Säsong 2, avsnitt 15 - Lucky Penny har hängt sig och funkar inte... vad ska jag nu göra? Hoppa över ett avsnitt? Nääää. Panik!