BRÖSTMJÖLK!

Hört och hänt på Hemköp var länge sen va?!

Äldre kvinna kommer fram till kassan, slänger upp ett 6-pack Norrlands och en bit ost och säger:
- I fortsättningen ska jag alltid handla på Hemköp!
- Jaså?
- Ja, jag var på Ica här bredvid och dom hade inte kall öl!
- Okej...
- Jag tror knappast männen vill dricka varm bröstmjök direkt! Det är ju skamligt!
- Nä varm öl är inte gott inte...
- Nä jag tror inte männen vill dricka ljummen BRÖSTMJÖLK! Du har räddat min eftermiddag med era kalla öl!

Antingen har hon tourettes, en bröstmjölksfetisch eller så tyckte hon helt enkelt att varm öl smakar som.. ja BRÖSTMJÖLK!


"du kan inte vinna jämt nån gång måste du förlora igen"

En liten kalv-Lelle!

Innan jag for hem till stan igen i söndags så hängde jag med Maria ut i fjöset för hennes eftermiddags/kvälls pass. Jag fick på mig passande kläder och Nisse gav mig en skrapa så att även jag skulle göra någon nytta där ute. Kor är väldigt fina djur men också ganska oberäkneliga så jag var lite rädd för dom till en början, medan Maria skrek och knuffade de där sega djuren för att dom skulle flytta på sig.
När vi sedan kom in i lillfjöset så ska vi kolla om någon av damerna där inne har fött ur sig någon kalv. Och vad är det vi ser! I skitrännan, tre kossor bort från mamman ligger en liten, liten kalv! Med världens längsta ögonfransar och så vackert brun låg den där och kunde inte komma loss ur dyngan. Så vi lyfte upp den och stoppade den i en box med massor med hö och en värmelampa. Sen gick min bil till stan så jag han inte mysa och titta på den mer, men det bästa var.... att den är döpt till Linnea!
Jag har fått en kalv döpt efter mig för att jag var med när den kom till världen! En liten kalv-Lelle! Jag är rörd och otroligt stolt!
"du kan inte vinna jämt, nån gång måste du förlora igen"