jag ska banne mig inte vara sjuk i helgen!

Nu verkar jag landat fullt ut från Bulgarien. Det är ju då man ådrar sig den årliga förkylningen. Vanligtvis brukar denna komma efter ett höst eller vårforum då man också chockar kroppen, men som sagt nu lagom till yran kom den. Så istället för att yra med resten av vännerna i måndags så gick jag och Werner hem ( som också är en av alla dom som har drabbats ) och försökte med alla medel vi kunde hitta i kyl och medicinskåp kurera oss med diverse nya moderneriteter samt gamla huskurer.

Så medans andra dansade loss till röjiga coverband i svettiga tält så åt vi apelsin, drack c-vitamin, stora koppar med varmt vatten och honung, shots med Kan Jang och en brustablett som förhoppningsvis skulle rensa halsen från slem och rethosta....


Jag blev inte bättre, men jag knegar på, för jag ska banne mig inte vara sjuk i helgen!

Puss och klem / YranLelle


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

lika krånglig som tredjegradsekvationer

Möhippa med god mat och dryck + Bulgarien 1 vecka med god mat och dryck + Stråketöppning med födelsedagsfirande med god mat och dryck + bröllop med god mat och dryck = Toppnotering viktmässigt hos undertecknad. Så mycket som jag vägde när jag klev på vågen i morse har jag aldrig under mitt snart tjugofyraåriga liv vägt. Och det är en vecka kvar på festivalen och efter det fyller jag år och det ska med en kräftskiva där någonstans också.

Denna ekvation är lika krånglig som tredjegradsekvationer var för mig i gymnasiet. Jag vet inte hur jag ska lösa det för att det ska bli rätt. Och NEJ, jag tänker inte berätta vilka siffrorna på vågen var. Herregud, jag är ju kvinna!


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

kunde inte ha blivit bättre!

Invigningen av stråket kunde inte ha blivit bättre! Med strålande sol träffades ett gäng taggade och tappra själar sen bulgarien nere vid Innefickans tält för att äta och dricka gott. Vi ( LÄS: jag iallafall ) hade hoppats på ett bord ut mot Storsjön men icke, det fick duga inomhus. Vi blev underhållna av mycket bra trubadurer och stundtals var det "de söta flickorna vid långbordet" som stod för stor del av underhållningen och sång för resten av tältet när vi tog i för allt vad vi kunde i olika låtar. Trubadurerna sjöng för Sandra på hennes dag i både det här tältet och i TC-tältet dit vi gick sen. Där rockade vi loss som tusan till coverbandet Feejk som enligt mitt tycke är det bästa bandet på stråket i år. Vidare sen på vårat stammishak O´learys där Marmeladorkestern stod för underhållningen och trängseln var påtgalig, svettig, alkoholstinn med somrig och glad. Det inträffade några smärre incidenter, men det är sådant man aldrig kommer undan med helt under en yra. Nu tar vi nya tag på tisdag!

Å fan, just ja! Var på Marité också för andra gången i år. Det var liiite roligare än sist, men fan inte mer.


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"