"Du kan inte visa din fulla potential tillsammans med henne"

Idag prövade jag på ett nytt moment på jobbet eftersom farten på linjen har trappats ner så pass mycket att man hinner med. Jag prövade att skära ut hjärta, lunga och lever och det var lättare än det såg ut men också svårare... kryptiskt men sant. Dock så slutade jag ganska snabbt och tur var väl det för ju mer jag tänkte på helgens uttalande av en viss person desto mer förbannad blev jag, och en kniv i ena handen och det 678 fåret utgjorde inte en bra kombo.

Nu vill jag dock veta..
Hur är man funtad om man säger sig vara ens vän men sedan går fram till ens pojkvän och deklarerar att J är-citat: "Hundra miljoner gånger mer värd någon annan än Linnea.- slutcitat. Och sedan fortsätter också dravlet med-citat: "Du kan inte visa din fulla potential tillsammans med henne"-slutcitat.

För det första. INGEN utanför Englands gränser känner J bättre än mig. För det andra. Denna person känner inte ens mig nära. Och för det tredje. Vi är lyckliga tillsammans och är båda "värda" varandra på en massa vis.

Frågetecken här är: Vad vill personen med detta? Är personen avundsjuk på vårt förhållande? Och varför gå bakom ryggen på mig som ska vara vännen i det här och säga något sånt till min pojkvän? Vill denne åt J?

Jag vet att detta bara är menlöst skitsnack som inte borde etsa sig fast hos mig what so ever, men det träffar ändå litegrann när tydligen är så att vilken annan tjej som helst i världen ( eller HUNDRA MILJONER andra ) är bättre för honom än vad jag är. Jag trodde jag endast hade vänner/bekanta i min omgivning som slutat upp med sådana barnsligheter men tydligen inte.

Tur att det är 2 arbetsdagar kvar så jag kan få åka ifrån den här jävla hålan och tillbaka till ett vuxet liv tillsammans med min fina pojkvän, där ingen försöker ändra hans känslor för mig eller försöker flirta upp honom. Där det är han och jag, vårat hus och vårat liv.

Kanske ses vi igen Förde, kanske inte.....

Nu är det nedräkning på allvar! Igår hade vi sista festen för säsongen och nu har jag tre arbetsdagar framför mig på gammalt vis, vilket är att vi har rast tillsammans och farten saktas ner till någonstans 280 får i timmen. Sen är det dags att vinka farväl till regniga Förde och alla olika kulturer och människor som vi har jobbat tillsammans med i år och flyga hem till England och börja vardagen..

Gårdagen började hemskt tråkigt och gråtmilt men avslutades med massor av skratt blandat med ett hett temperament från denna flickvän som inte uppskattade vissa kommenterar och beteenden som delades ut till höger och vänster angående min pojkvän och vårt förhållande. Folk ska sköta sitt och bry sig mindre om andras förhållanden och framförallt försöka charmera min J. Det kommer inte att lyckas. Förutom det så hade vi en fantastiskt kul halloween/säsongsavslut fest med utklädnad på en del av oss. Dock så gjorde jag och J den klassiska tabben att gå till bussen en timme för tidigt då klockan ställts tillbaka inatt. I hällregn stod vi och väntade på nattbussen hem i 2 timmar och inget var skönare än att hoppa ner under täcket i stugan när vi väl kom hem...

Nu är det också den tiden på säsongen då säsongarna börjar åka tillbaka till vart än i världen de bor, och i morse när vi sov så fint så bankade Jason och Lennie på dörren och ville utbyta emailadresser och ta kort på oss innan de skulle börja sin 32 timmar långa resa tillbaka till Nya Zeeland. Jag och Jason bytte mössor också. Han fick min Norge-mössa och jar fick hans Red Band mössa som bara går att köpas i Nya Zeeland, så det blir ett litet minne efter coola Jason. Efter idag droppar de av en efter en. Resten av Nya Zeeländarna åker på måndag och onsdag. Några engelsmän och jag och J åker på onsdag och resten av svenskarna och engelska klipparna på fredag. Sen blir Nortura Förde tyst och tomt igen till säsongen 2012 börjar...

Kanske ses vi igen Förde, kanske inte.....

Med vänlig hälsning / Flygplatsproffset

I-landsproblem. Ja möjligtivs. Men jag är så SJUKT less på flygplatser och lågprisflygbolag som gömmer priser. Det enda jag vill är att ta mig från Förde i Norge till Leicester i England på ett smidigt sätt med inte alltför långa väntetider. MEN! Det var bara att glömma, då det för mig kommer att kosta 9645 NORSKA kronor att flyga med det flyg som J och de andra engelsmännen har inbokat. Så det blev lipläppen på Lellelii idag på jobbet, och hundra tankar snurrade om hur fan jag ska ta mig hem!
Men när arbetsdagen var slut så kom min sjukt omtänksamma och fina J och sa till mig att han hittat ett flyg från Bergen till Gatwick för 101 pund och att han skiter i sitt gratisflyg och flyger med mig istället så jag slipper vänta så länge själv..... väntan ja. Det var ju det som kom med det fantastiska priset. Då flyget från Bergen går kl 09.10 och den första bussen från Förde till Bergen går 05.15 och tar 3½ timme så hinner vi inte med det flyget utan måste ta sista kvällsbussen DAGEN INNAN som anländer Bergen kl 22.15. Så det blir 11 timmars väntan på en hård bänk över natten på Bergens flygplats för att sedan flyga de nätta 2 timmarna till London......

Där väntar en 3½ timmes bussresa till Leicester och sedan en 15 min taxiresa innan vi är hemma på Lansdown grove vid 17.00 tiden.

Så en flygresa som tar 2 timmar blir till en resa på 24 timmar i slutändan. Nämde jag att jag var tvungen att betala en avgift för att kunna betala flygresan med mitt kort samt att bagage inte ingick utan kostade oss 120 NOK också?

Men hem ska jag om jag så ska simma! Nu blir dock resan lite behagligare då jag har J med mig prata med och en axel eller ett knä att sova på.

Med vänlig hälsning / Flygplatsproffset - Fråga mig, jag vet ALLT om hur man beter sig på flygplatser på alla dygnets timmar i alla världens hörn. På vilka man får sova på bänkarna/golvet och var det är förbjudet, hur man ligger för att sova skönast trots att man har ett fastskruvat armstöd i magen, hur man rengör sig utan att duscha, hur man hittar och snor det enda lediga uttaget för att ladda sin mobil så man kan spela Angry birds, hur man snor åt sig de 1-timmes-gratis-internet-koderna till mobilen, hur man klarar att komma igenom passkontrollen trots att man ser ut som en hemlös med för lite sömn, vad man äter och hur man charmerar personer till att väcka en vid gaten när man somnat på golvet och planet är på väg att flyga ifrån en.