Ingen kund sätter sig på mig!

Igår gav jag igen mot en kund med samma mynt som hon alltid ger mig dagarna i ända. Dispyten är för lång och för svår att förklara skriftligt men den avslutades med att jag fick sista ordet genom att säga "Jo, fast du ser faktiskt inte speciellt glad ut". Då fick damen plötsligt tunghäfta för första gången i sitt matvaruhandlande liv och gick därifrån.

Idag blev jag straffad av högre makter för att jag inte kunde hålla en perfekt fasad mot en kund. Jag brände mig på ugnen när jag skulle ta ut dagens middag. Och nu sitter jag här med en fortfarande platt blåsa på tummen, nerstoppad i ett glas med vatten. Varje gång jag tar upp den mer och mer skrumpnade tummen så bränner det som i helvetets eldar och jag får endast tillbaka känseln när jag får kyla ner den.

Men jag är fortfarande djävulskt nöjd över att jag vann maktkampen på jobbet. Ingen kund sätter sig på mig!


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

en stolt, stolt hund!

Idag sov jag ( nyktert och skönt ) till tjugo över tio! Jag ställde inte klockan ( inte ens fram den faktiskt förrän jag vaknade ), jag behövde inte stressa för att gå till jobbet trots att jag ska dit så småningom. Jag fick mig helt enkelt en helt underbar sovmorgon där jag kunde vakna.... och somna om med gott samvete och bara sova hur länge jag ville!

Tänk vad man kan uppskatta små saker!

Igår avbröt jag min 12-dagars jobbvecka med att gå ut och äta på SAS Radissons resturang med vänner. Jag provade på en förrätt med röding som var GUDOMLIG och sedan en älgfärsburgare med hjortonchutney och chevré som var så stor att det var omöjligt att få ner allt. Sköljde ner detta med två glas rött och gick sedan HEM, för att vänta in sambon och se fotbollen istället för att följa med resten av sällskapet ut på dansgolvet. Klappar någon mig fint på huvudet nu så ser jag ut som en stolt, stolt hund!

6 arbetsdagar kvar....

"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Det är snart. Hick.

Hej bloggen.

Idag har jag en Jag-saknar-Maria-Bäckebjörk-så-det-kryper-i-kroppen-dag.
Nästan så att jag blir irriterad på min omgivning trots att jag inte träffat nån alls idag.
Åh varför måste jag jobba i helgen för?! Sandgata är mycket härligare än kyrkgata(n) ....

Och jag längtar tills jag är röd om läppar och tänder och ska ligga i snön i dunjackorna, röka fjorton cigg och titta på stjärnorna utan att frysa. Det är snart. Hick.


 "det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det"