inte släppa bomben

Varför ljuger folk om löjliga saker? Jag blir så fruktansvärt förbannad inombords, men tänker inte släppa bomben. Alltså säger jag inget mer, varken här eller borta.


Och varför ringer Länsförsäkringar Skåne mig ?

"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Jag är inte bara otrevlig. Jag är äcklig också.

Den här dagen utvecklades inte som jag ville. FIck ångest så fort jag klev upp och märkte att jag kanske inte mådde så dåligt som jag trodde jag skulle göra och därav kunde ha gått på lektionen. Tänkte att jag skulle vara lite duktig och laga lunch och städa istället för att få dagen att gå men nej. Köttfärsen hade blivit gammal och städningen var så sjukt tråkig att jag satte mig, åt upp en halv påse Pommpes pinnes och tittade på tre olika "vinna-pengar-program" ala Lyckochansen innan Jag såg två program av Våra bästa år där det andra var en repris av det första.

Sen känner jag mig otrevlig idag. Vill och orkar inte prata med nån och när jag gjort det vare sig det är på msn, sms eller telefon så skulle jag bara vela skriva och kalla dom idioter som inte säger nått vettigt. Det är faktiskt ganska otrevligt. Faktiskt.

Snart går skjutsen också. Och jag orkar inte ens tvaga mig. Knappt borsta nötterna.
Jag är inte bara otrevlig. Jag är äcklig också.

Som den äckliga, sliskiga ekonomen som kom på efterfesten igår. Jag ville kräkas. Men jag pratade med en mycket trevlig "Rektor" ( Pedagog ) som hette Anders som stod och väntade på taxin med mig när jag skulle hem och "förtvingade" upp mig till lektionen imorgon.

I owe you one....


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Drikka krocken, röka ciggen, kissa kisseeen....

Då var nollningen över för den här gången. Middagen blev som förväntat, förbannat jävla rolig. Och kåren med och efterfesten var sådär men det är ju som vanligt. Då är alla trötta. Vaknade idag av att huvudet snurrade och klockan var åtta. Varningsklockan tändes och med tanke på hur mitt utseende var så var det inte aktuellt med uppstigning. Vaknade sen tio över nio av att grabbarna BORRADE!

Ännu en helg med festligheter väntar. Hemma i Norrland den här gången. När ska man egentligen få vila?

Ett av gårdagens alla citat: Drikka krocken, röka ciggen, kissa kisseeen...."det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"