hemligt kär

Jag tror jag kan vara hemligt kär....

Kan man bli annat än när man läser sådana texter med oerhörd precision. Ni vet inte vem det är, ni kan aldrig ana..

Jag är bitter, det är också han.


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

Jag har blivit deprimerad

Jag har hamnat i en svacka. Jag har blivit deprimerad. Jag fick i morse besked om att jag inte klarade senaste tentan. Detta innebär två rest tentor för mig del och c-uppsatsen sätter klorna i mig redan på måndag, hur ska jag hinna? Inte ens att jag har jobbat och pengarna kommer komma som ett väldigt önskat kuvert på posten om en månad  hjälper. Jag känner mig körd, osmart, helt dum i huvudet helt enkelt. Känns som jag kommit till en återvändsgrän, en tunnel utan vare sig ljus eller slut. Och som inte det vore nog så kommer jag ej att deltaga på morgondagens seminarium som är obligatoriskt för att få betyget G i kursen, vilket innebär att jag kommer få kompleterings uppgifter att göra...... snälla ge mig lite mer skola....

Jag låste på jobbet idag. Det var första gången.... det är stort... jag är på väg nånstans... uppåt, endast uppåt på stegen..

Kalla mig bitter.... gör det gärna, för det är jag....

"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

kass på att blogga

Jag vet jag har varit kass på att blogga den sista veckan. Jag har ursäkter var så säkra! No 1: Min karl sitter vid datorn den mesta tiden när jag är här så jag har ingen chans att komma åt den ( speciellt inte nu när han inte gör något vettigt på dagarna ) No 2: jag har jobbat konstant i snart 10 dagar nu och har inte haft tid eller ork. Jag tjäääänar peeengar!

Men jag blev oerhört glad när jag såg att jag fått en kommentar av Julia Messelt som jag skrev om för ett tag sen! Vart hon har snappat upp min blogg är jag lite fundersam över men det gör mig bara glad!

Ja som sagt.... nu ska jag gå och jobba... planerar så smått en resa i mitten på maj och då måste man ju ha lite pengar.. ;)

"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"