Uppvaknande del 1, fast 2

Ok lets cut the crap.

Jag är ingen sån här Facebook-morsa som statusuppdaterar att det finns inget bättre uppvaknande än när mitt barn pratar och ler mot mig nomatterwhat klockan är...

Det här vaknar jag numera till, ( se video under detta inlägg, mobilen fuckade ur så det blev bugg ) varje morgon kring sjusnåret, fast decibelen högre. Och jo visst, jag må eventuellt le en smula med mina inre mungipor men jag hade fyrat av ett sjuhelsikes colgateleende om han istället sovit två timmar till.

Efter det utlägget så harpluttsket han så det inte vart värt att byta på honom sådär direkt efteråt, men då låg han redan på skötbordet och pillade sig på juvelerna ( sant, det är hela tiden dessutom ) och sen avslutade han morgonen med en halv kaskadspya med trippelskruv på min sida av sängen.

Det bästa att vakna upp till.. Pfft, My ass...

God morgon.

Min bebis är tillbaka!

Alla barn är olika och har olika behov, men klarar vissa barn som bara är en månad gamla att sova sig igenom en natt utan mat så visst fasen ska väl min fyra-månaders göra detsamma?! Sagt och gjort. Natten mot idag skulle jag prova att inte ge honom mat när han vaknade på natten. Han vaknade halvt upp två gånger på hela natten, men stoppade jag dit nappen igen då så somnade han om. Morgon gjorde vi kl 07.10 UTAN att ha ätit på natten. När han sedan fick sitt frullemål så lämnade han dessutom 80ml, så visst fasen klarar sig min lilla man utan mat på natten. Och från och med NU så blir det inget mer av den varan!
 
Sen vi fick hydrokortisonsalva mot eksemen så har han blivit som en helt ny människa. Det är bara dag 2 idag på smörjningen men redan nu så har nästan allt försvunnit i ansiktet på honom! Det klias inte alls lika mycket på honom längre och han är inte lika gnällig utan pratar och är nöjd mestadelen av tiden. Så härligt!
 
Jag har även löst problemet med att han sätter i halsen och spottar ur när han äter. Hålet på napparna på flaskorna var alldeles på tok för uttänjda! Nu kanske ni tycker det är något av det första man kollar. Fast jag är förstagångsförälder och man tänker inte på självklara saker ibland. Det liksom går en förbi och man står fast och stampar på ett och samma ställe och föreställer sig att ens barn har fått nån exotisk sjukdom ingen någonsin har hört talas om, och så var det bara ett hål som hade blivit för stort....
Dom är nu kastade och utbytt mot nya mindre hål och han spiller 99% mindre vid matning och sätter absolut inte i halsen.
 
Nämnde jag att jag har fått tillbaka min bebis så som han var för 1,5 månad sen? Fast lite bättre....
Wihoo!