grön och färgglad middag

Tror aldrig jag har lagat en sådan grön och färgglad middag någonsin förut. Det såg jättehärligt ut när det låg där i stekpannan...  och det blev det. Grönt och jättehärligt alltså.

Är det ett stort tecken på att man äter alldeles för ohälsosamt när man blir så faschinerad över FÄRGERNA på ens middag att man måste ta en bild och blogga om det?
"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"

"Fan, va satans kul det var det där".

Ni vet hur det är... visst det är kul när man är mitt uppe i en resa, eller en fest eller något annat kul. Men det är aldrig så roligt som man kommer på att det faktiskt var när man kommer hem. När man tänker tillbaka, ser bilder och pratar minnen. Det är då man tänker och säger att "Fan, va satans kul det var det där".

Det har i morgon gått en vecka sen vi åkte till Vemdalen. Idag hittade jag den här bilden. Gud vad jag önskar det var i morgon vi skulle åka dit istället!Kan en morgon i fjällen tillsammans med vänner bli bättre?
Sol, ett paket hot-dogs redo att grillas på våran scoutskills-gjorda eldstad, färska italienska jordgubbar som smakar vatten och en flaska bubbel, redo att drickas ur plastmugg... ( också cissis bleka ben i bakgrunden )


"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"