The season's upon us

Jag tänker dagligen att jag ska uppdatera, och så kommer nått emellan med barnen, städa upp efter barn, hinna äta eller bara plana ut i soffan... 

Travis skulle ha börjat dagis igen i tisdags men i måndags under och efter middagsbjudning med Carina och Nicklas så blev hans näsa tätare och tätare och ett par timmar in i nattsovningen så vaknar han av att det är svårt att andas genom näsan. Och så var det igång. Förkylning och magsjukesäsongen... 
Igår kände jag att det började sticka i halsen och idag är jag rejält hängig. Hoppas på att komma lindrigt undan nu i början, hehe. 

I morgon blir vår Kai 3 månader. Och idag var vi på BVC för första vaccinationen. Usch så jag ogillar det. De hjärtskärande skriken som kommer ur dessa små kroppar.. Och jag som inte är det största av fan av nålar sen tidigare. Men det gick bra. Jag blundade, sköterskorna stack och Kai skrek så mitt hjärta blödde i typ 10 sekunder, sen slutade han. Inte som Travis direkt som kunde kräma på i 10-15 minuter efteråt. 
Nu håller vi tummarna att han slipper feber och smärta inatt men jag har redan sett att ena benet är rött och han gråter mycket och är tröttare än vanligt. 

Vår bumling vägde in sig själv på 6700g blankt och var 62,5 cm lång. Alltså så pass stor och lång att han nu inte får plats i sin moseskorg, så idag skruvades spjälsängen upp istället. Lite vemodigt. Liten blir stor alldeles för fort! 

Nu ska den stora ungen i säng och jag ska se nyheterna med en stor kopp te! 

1 Nattis:

skriven

Krya på er nu så får vi se till att träffas med dom små snart !😙 vart kommer dom där fina sängkläderna ifrån ? 😍

Svar: Ja det vill vi också! Vi ska skynda oss ;) bäddsetet är en premie från en prenumeration på Vi föräldrar. Superfint tycker jag med :) ( man kan även köpa det tror jag, finns i två olika färger )
Lellelii

Kommentera här: