Men blogga rå!

Varje dag tänker jag: Jag måste blogga! Jag vill ju blogga! Och så går dagen utan att inlägg blir skrivna. 
Jag har massor med inspo att göra inlägg utav tack vare Travis men så kommer kvällen och jag har glömt bort själva kärnan i det roliga och då är det värdo att skriva om. 

Gårdagens Travis var iallafall när jag köpte tamponger idag och han först trodde det var en leksak och ville "öppna paketet mamma" och sen ändrade spår då jag förklarade att det inte var en leksak till "Godis mamma? Travis smaka?". Kvinnan bakom oss i kön skrattade och jag kunde inte göra annat heller. 

Hämtade ut min nya lur igår också. IPhone 6 plus. Jag visste den var stor men den är enorm jämfört med femman. Men jag har nästan vant mig redan och kommer väl i övermorgon inte kunna förstå hur man ens kan se nått på en så liten telefon som IPhone 5. Sjukt hur lätt man anpassar sig! 
Kameran är iallafall mil bättre än föregångarna och det älskar jag. Jag som latat till mig så mycket att jag aldrig ens tar kort med digitalkameran längre. 

Annars? Sjuk Travis igen. 2 gånger sen han började förskolan för 1 månad sen. Och som vanligt numera så får jag alla bacillerna och blir däckad. 

Travis dagiskortet kom idag. Mucho besviken. Man ser tydligt att han precis gråtit. Inte hans fel då fotografering var precis vid lämning och han har det svårt med lämningen. Tycker eventuellt de kunde tagit en extra bild i hopp om något bättre än dessa. Mammas lilla pojke... 
Kommentera här: