Lika men ändå så olika

Dagarna går, veckorna går. Visst finns det tid på kvällstid att sätta sig ner och blogga, men man vill ju umgås med sambon också. Kanske det blir lite bättring nu när min dator är fixad och inte längre skriver en bokstav i dag och en i morgon när man försöker skriva ett inlägg.
 
Som sagt dagarna går, och Kai, våran Kai har passerat 5 månader. Vi var på läkarbesök och vaccination nummer två förra veckan, och det är skrattretande hur olika Travis och han är.
Vid 5 månader väger Kai 8990g och är 69cm lång. Travis var vid samma ålder 65,5 cm lång och vägde 7080g.
Travis kom upp i Kais nuvarande vikt när han var 8½ månad gammal....
 
Läkaren tyckte att ersättningen tog bra på vår grabb och det gör den verkligen. Han är så mjuk och go att jag vill äta upp honom flera gånger om dagen. Han ligger lite över kurvan men det gör han även på längden så allt är helt i sin ordning. Vaccinationen gick bra, han blev lite chockad över sticket men det var i princip allt. Ingen feber på natten heller.
 
Så ni hör ju, trots att dagarna är rätt lika. Mat och sovklockan på Kai ska hållas, Travis ska underhållas, lämnas och hämtas på dagis, lägenheten ska hållas i beboeligt skick och mat ska lagas, så finns det inte så mycket att skriva om egentligen.
 
Vi firade fars dag i söndags. Jay som i år är far till två fick ett par snajsiga salt och pepparkvarnar.
En ny bil har entrat vårt hushåll. Jag kallar henne svarta änkan för sin svarta färg och tonade rutor.
På fredag fyller Jay 29 år och på lördag har vi barnvakt åt båda barnen för att gå på en 30-års fest tillsammans. Som jag ska njuta och verkligen uppskatta eftermiddagen och kvällen ( förmodligen inte morgonen efter lika mycket... hmmm ) eftersom det så väldigt sällan händer att vi två vuxna gör något utan barn.
 
 
Läkarundersökningen fick MVG

Klart Travis ska hjälpa till och öppna fara dag presenten 

 
Han blev barnsligt nöjd 

Morgonmys när storebrollan är på föris

Roligaste leksaken just nu.  

Kommentera här: