Växer som ogräs

Vår lilla Kai växer och frodas! På senaste BVC-träffen så visade vågen 4765g och 57,5cm lång! Bort med alla 56 kläder också, nu är det storlek 62 som gäller! Och jag som inte hunnit använda en del plagg ( lärde mig inte från förra gången alls som det verkar )

Han är vaken längre stunder och pratar mycket mer med oss och fyrar av leenden i parti och minut så våra hjärtan smälter. Men han är en hungrig liten man! Äter ca var 2,5 timme och suger i sig 120 ml åt gången. Mina bröst duger inte till denna gosse med sin aptit. Jag ammar endast på morgonen och agerar snuttefilt lite på kvällarna när kvällshumöret sätter in. 
Han låter oss fortfarande få en del välbehövlig sömn då han allt som oftast sover mellan 23-07 med ett uppvak för mat vid 03.30-ish. 
Han är inte överförtjust i magträning men gillar att hänga över axeln och titta och lyfter huvudet superbra från den positionen. Åka och sova i vagn går toppen, i bilen likaså och skulle han inte ha sin bästa vän nappen alltid redo så skulle jorden i princip gå under. 

Så! Uppdatering på Kaijan ( yep nya smeknamnet ) 6 veckor gammal!
Grafisk unge

Kommentera här: