- Kan vi gå ut från Toys R Us mamma?

Travis blev 3 år under vår Englandsvistelse. Det blev inget regelrätt kalas men vi hade bestämt sedan innan att vi skulle lämna Kai med farmor och farfar och ta med Travis på en heldag i Leicester med bara sin mamma och pappa. Bland annat så skulle vi åka till St Georges retail park och gå på Toys r Us och låt han välja precis vad han ville i hela butiken att få i födelsedagspresent. Senare hemma så hade farmor och farfar köpt en jättefin Peppa pig tårta ( grabben dyrkar peppa pig ) som vi skulle mumsa upp.
 
Men vår försfödde son faller inte in i ramen för vad som ska vara "normalt" för en pojke i hans ålder, när det kommer till ens födelsedag. För det första så gillar han inte tårta och ägnade i princip en halv sekund åt den där tårtan. Den fick vi vuxna äta upp. Sen så när vi skulle hoppa av bussen vid Toys R Us så blev han sur. Jag och J pratade ivrigt och uppspelt om alla leksaker eller cyklar eller whateverfloatsyourboat-saker som skulle finnas bakom de där entredörrarna. Men Travis ville inte. Han ville fortsätta åka buss. Vi tvingade honom att gå in i butiken, vi föreslog olika grejer han kanske skulle tänkas vela ha, men det enda vi fick till svar var: Jag vill gå ut.
Sagt och gjort, vi lämnade butiken. Vår son fick ingen födelsedagspresent på sin 3-årsdag.
Vi frågade han vad han ville göra istället då, fast besluten om att han skulle få ha en speciell dag som han kunde vara nöjd över.
 
Detta gjorde vi:
1. Åkte rulltrappa
2. Åkte hiss
3. Gick över övergångsställ där han fick trycka på knappen
4. Åkte dubbeldäckarbuss där Travis fick sitta på övervåningen och längst fram.
 
Men grejen är att vi är inte förvånade. Travis är en sådan sjukt omateralistisk person så det finns inte.
Jag skulle kunna kasta bort alla grejer han har och endast spara hans cykel, lite hinkar och spadar och ipaden så han kan kolla på Peppa pig. Och låter man han bara få vara ute, åka lite hissar, lite rulltrappor och trycka på lite knappar vid övergånsställen så är hans dag gjord sen.
Älskade barn. Vår 3-åriga Mr Sensitive.  

Kommentera här: