Vårt knäppa barn

Jag och Jay har avlat fram ett mycket knäppt barn. Efter dessa dagar med mystiskt kräkande och andra skumma åkommor så började jag fundera på alla möjliga sjukdomar som hade drabbat vår son. Där ibland diabetes. 
Mamma kom till undsättning med ett blodsockertest som vi skulle ta på Travis. Vi hade alla förberett oss på krokodiltårar och att T skulle hata sin mormor för resten av sitt liv för att hon gjorde detta hemska mot honom. 
Sen stack hon honom i fingret.... Och Travis rörde inte en min. Dessvärre så kom det inte tillräckligt med blod så hon var tvungen att sticka igen. Just som faran var över liksom. Mamma stack igen, med samma resultat, fast med tillräckligt med blod, och vi kunde snabbt konstatera att Travis blodsocker var normalt. 
Travis var dock inte färdig med detta utan sträckte snällt fram fingret och ville att mormor skulle göra igen. Som att det vore en lek! Knäppa barn! Detta upprepades två gånger till när han såg nålen hos mormor...

Ikväll, dag 5 av magsjukan ( eller vad det är ) så har Jay gått in i Travis rum ett par gånger efter att vi hört gnyende ljud. När Jay kommit in har Travis endast drömt. Drömt att han kräks. Med tillhörande ljud och hulkande munrörelser. Ja vad ska man säga. Knäppa älskade barn.