Sista måndagen!

Sista måndagen! Och i morgon är det sista tisdagen och sen sista onsdagen, och sen börjar vi städa och sen blir det sista torsdagen och då packar vi in i bilen och sen är det sista fredagen och sista arbetsdagen för säsongen 2010 på Gilde och då packar vi hela ligan ut oss ur våra stugor och beger oss hem till Sverige igen. Det är med blandade känslor jag lämnar det här, som med allt annat har jag upptäckt på sista tiden.
Det kommer kännas konstigt att inte planera helgerna med gänget här, kommer kännas konstigt att inte få köra Mia och Klara imitationer i stugan med Karin och Maria. Konstigt att inte få gnälla på Pake som en sur morsa över att han inte diskar. Kommer vara konstigt att inte höra norsk reklam på radion, få skämta med karlakarlarna i pauserummet, ha extremt korta raster, det kommer tamejtusan vara konstigt att inte klippa fårfötter nästa vecka. Men samtidigt, jobbet är inte jättekul om man känner efter för mycket. Det är vinter här nu och vi har en mus som bor under diskbänken. Det kryper stora spindlar på oss när vi sover och varmvattnet tar slut på tok för fort efter att en endaste person har duschat.
Men jag har fått vänner för livet, både på stugcampingen och på jobbet och sista helgen innehöll allt som en sista helg ska innehålla när man ska lämna något!
Kommer det att fällas en tår när vi låser dörren till stuga 5 för sista gången tro?
I morgon är det Dereks 50-års dag så idag ska jag slå in ett paket och sätta ett ljus i en chokladmuffins som han ska få i morgon på jobbet. Ett värmeljus dock, men man tar vad man haver! Sen ska jag åka över efter jobbet och laga svenska köttbullar med spagetti som födelsedagsmiddag!