julen som jag kommer att fira själv.

I morgon börjar jag jobba på Ikea Slependen ute i Asker. Jag har alltså för första gången fått ett jobb jag har sökt via en annons och efter att ha blivit intervjuad om två gånger. Det här bevisar att man kan skaffa sig jobb via annonser... i Norge iallafall.

Detta jobb innebär också att jag får 15% personalrabatt på Ikea och att jag inte kommer hem till Östersund för att fira jul.... Jag jobbar nämligen den 23dec till kl 23.30 och även på måndag morgon. Det är första ( och förhoppningsvis den sista ) julen som jag kommer att fira själv. Tänker jag för mycket på det är det inte alls speciellt kul och ganska ensamt. Men jag ska försöka att göra det bästa av det. Laga så svensk julmat jag kan av de norska råvarorna och vi har ju SVT så jag kan se Kalle Anka och dricka glögg.
Jag kommer sakna min familj på julafton och mina vänner på juldagen när ni alla ska trängas på O´learys för den stora hemvändarfesten.
Är det någon som vill ge mig något i julklapp så skulle jag mer än gärna vela ha lite äkta svensk julskinka och prinskorv å lite rödbetssallad samt julmust. En svensk matpåse helt enkelt. Potatis har dom faktiskt ( trots att den ser ut som sötpotatisar ) och köttbullarna gör jag själv. Sill och lax finns på ikea och glögg i helt okej form finns på vinmonopolet.