det är ju ett annat riktnummer....

Okej, here goes!
Blev upphämtad på förbjuden parkeringsplats direkt efter jobbet. Solen strålade och batterierna var på overload när vi svängde ut och mot härliga Härjedalen. I Brunflo flög första kapsylen precis så som reglerna säger och när lexusen svängt höger i rondellen så knäpptes det obligatoriska första kortet på chaffören! Humor, humor. haha.

image617

Väl framme satt resten av stugan som redan hade avverkat en dag bland dansande par och överflödig alkohol och solade. Vi sällade oss genast och festen kunde börja.... och som den pågick sen. 
   

image623

Stugans läckerbitar...och vild afterski.
   


Eftersom det här gänget har den ultimata humorn...

   


Och med för litet intag av föda, för mkt intag av chips och drinkar, nästan ett blåöga, för mycket nikotin, med hes röst, lätt illamående men med ännu fler minnen och skratt av ännu ett Vemdalen lämnade vi fjället för den här säsongen. Höstens utklädningstema är redan bokat, det är bara stugan som fattas. För tillbaka ska vi. Som vanligt. Stugfester är ju det roligaste som finns!

By the way. Details? Ha, skulle inte tro det. Det som händer i Vemdalen stannar i Vemdalen, det är ju ett annat riktnummer....

"det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är"