Kai 1 år!

Har precis slängt upp mina nakna fötter på soffan efter att ha varit i farten sen halv sju i morse. Idag blev vår lilla Kai nämligen 1 år. Helt sjukt vad fort tiden har gått! Det är nästan så jag minns värkarna som om det vore igår.
Vädret visade sig för en gångs skull på från den goda sidan så hela 1-års kalaset blev lyckat. Lite gäster och barn på förmiddagen och så familjen på eftermiddagen. Lagom många åt gången. Kinamat till middag för att dämpa sockerchocken hos alla barn efter tårta, cakepops, snacks, kakor och bullar och när klockan slog bang on seven o´clock så var det en supertrött 1-åring som stupade i säng.
 
Jag undrar hur Kais personlighet kommer utveckla sig det kommande året fram till nästa födelsedag. Idag så är han vår lilla clown i familjen. En riktig lite komiker som skojar och gör sig till för att vi ska skratta åt honom. Och när vi gör det så flinar han upp sig och överdriver lite till. Han älskar jordgubbar och ogillar potatisbullar. Han är totalt ointresserad av att vela lära sig gå och har gått in i en liten mamma/pappa-period där det gnälls en del om han inte ser någon av oss varje sekund av hans vakna tid. Men han är en riktig liten mysboll också som mer än gärna sitter och kramas och gosar i soffan med mamma eller pappa eller storebror ( fast storebror aldrig vill )
Han älskar att läsa böcker, plocka ur diskmaskinen, ta ur alla kastruller ur skåpet eller jaga travis runt runt i köket/vardagsrummet. Han har ett jäkla humör så storebror kommer nog få passa sig för brottar-Kai när han väl börjar gå och känner att han har något att säga till om också.
 
Tack fina Kai för att just du kom till oss. Du får mig att skratta varje dag och jag älskar dina mjuka kinder mot mina när vi kramas. Världens bästa son/lillebror!
 
Ungefär så här mycket öppnade Kai sina presenter. Sen var vimplarna i taket mer intressant och en överlycklig storebror hjälpte sin brorsa att öppna presenterna. Jordgubbstårta med citronkräm by me. 

Första tårtätningen!


Piggelin-cakepops!

Bästis-kusinerna!....  Som bråkar lika mycket som dom älskar varandra.  

Fleecejacka i Juni.... 

Men glass funkar i alla väder och kläder! 

Här är du bara några minuter gammal älskling! Gud va du växer! 
 
 

Kommentera här: