Dagens i-landsproblem

Dagens i-landsproblem: Köp aldrig mer "fitted sheets" till sängen Linnea! Ni vet de här som är elastiska i hörnen så de passar på madrassen.

Ja de må vara praktiska men jag som är nitiskt noga med att nytvättade sängkläder ska vara så sträckta som möjligt under torkning ( jag manglade ALLTID alla mina sängkläder när jag bodde i lägenhet och hade tillgång till tvättstuga ). Detta är helt omöjligt med stretch-lakan!

Jag skiter i om de är i princip nya, de kommer hamna i soporna så fort jag har handlat vanliga, RAKA lakan. Sådetså. Jag kan bara inte sova i sängkläder som är skrynkliga!
1 mami:

skriven

Jag har en uppsjö med lakan.,...VITA dock hu många ska du ha???.....men mina har hängt ute dom på tork...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA du är exakt som jag MANGLA ......holaaaaaaa

2 Papi:

skriven

Lösningen på dagens i-landsproblem är att dom inte blir ett dugg skrynklig i sängen om man lär sig sätta dit dom rätt HA HA HA HA HA HA H HAA H AH

3 Lellelii:

skriven

Är dom skrynkliga så är dom skrynkliga även i bäddad säng, man känner sånt om man är manisk som jag är papi

Och vita är bra mamma, men vi har en dubbelsäng inte en king Size så måtten som är för en dubbelsäng är det vi vill ha isåfall.... :)

Kommentera här: